Vår kompetanse

Litt om vår historie og kvalifikasjoner

Om Lewix.no

I 2010 stiftet Lewi selskapet Lewix AS og har siden da jobbet  som selvstendig løsningskonsulent og bistått kunder og partnere med implementering og drift av Dynamics 365 løsninger. Han var rådgiver for kunder og partnere ved valg av løsninger til forbedring og endring av forretningsprosesser. 

Dagens digitale landskap

Mange år har gått siden midten av 1980 tallet med karakterbaserte og enkle løsninger har vi vært med på en fantastisk og interessant reise og opplevd og tatt del i stadig ny teknologi og løsninger satt i system med dyktige leverandører og kollegaer på alle områder.
Med denne unike erfaringen kan vi fortsatt bidra og hjelpe bedrifter med å ta i bruk den nye teknologien som digitaliseres i stadig større grad.

Vi har vært med å bidra i små og større virksomheter som omfatter både få og mange brukere. I alle tilfeller har det omhandlet små og store funksjonsområder som skal forenkle og effektivisere bedrifter og virksomhetene i deres daglige virke.

Frihet vs trygghet

Da Lewi begynte sin datautdannelse var PC revolusjonen i full gang. Den personlige datamaskinen representerte den totale friheten for databrukeren. Den gang var det mest banker og større virksomheter som brukte dataløsninger. Det var ofte basert på stormaskin og “vær fornøyd med det du får”. Men det var stort sett trygt, sikkert og forutsigbart. Drift behøvde ikke brukeren å bry seg om.

Den personlige datamaskinen gav frihet men liten trygghet og sikkerhet. Brukeren måtte gjøre alt. “Har du lagret?”” Har du tatt sikkerhetskopi?” Masse frustrasjon.

Behovet for integrasjon og samhandling førte til den lange vandringen via serverbaserte  mot dagens moderne skybaserte løsninger. Denne vandringen har Lewi vært med på. Hele veien. En skybasert løsning gir den totale frihet samtidig som driftssikkerhet og forutsigbarhet blir ivaretatt.

Vårt fokus

Implementering av funksjonskritiske løsninger har alltid vært vår fokus, og gjøre dem oversiktlige og forenlige med virksomhetens oppgaver og behov.

Vi er takknemlige for å fortsatt kunne dele av våre erfaringer, samt tilegne også ny kompetanse og bli kjent med stadig flere bedrifter og virksomheter.

HVEM VI ER

Over 25 års erfaring som ERP konsulenter

Erp konsulent

Lewi Dahl Hansen

Senior Business Consultant

25 års erfaring som rådgiver og tilrettelegger av implementering av løsninger i prosesser mellom leverandør og kunde.

Business relations konsulent
+47 920 40 891

Ola Holen

Business Relations ArchitecT

Selvstendig næringsdrivende siden 1991. Liker å snakke med folk utenfor boksen.

Lewi Dahl Hansen har mer enn 25 års erfaring som rådgiver og tilrettelegger av implementering av løsninger i prosesser mellom leverandør og kunde. Han har hatt ulike roller med variert ansvar som løsningsarkitekt, systemkonsulent, prosjektleder og instruktør. Han har ledet mange prosesser innen integrasjon og samhandling i mange organisasjoner bl.a Intero, Hands, Merkantildata og Cinet.